Go to content

Register as a merchant

or

Hyvä matkailuyrittäjä,

Avaamme kesäkuussa uuden Eteläisen-Suomen matkailualueet kattavan verkkokaupan.

Bookingpoint toteutetaan yhteistyössä 12 alueellisen matkailuorganisaation kanssa ja toteutuksesta vastaavat luontopalveluiden ja matkailun verkkoliiketoiminnan asiantuntija Natura Viva sekä kotimainen verkkokauppa-alusta Johku.

Keräämme mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman myyntiin jo julkaisuvaiheessa, Bookingpointin tavoitteena on olla jo tulevana kesänä alueen matkailupalveluiden kattavin ja näkyvin kauppapaikka.

Yritykselläsi on nyt mahdollisuus olla mukana ensimmäisten joukossa kehittämässä uutta kotimaan matkailun verkkokauppaa.

Näin Bookingpoint toimii

Kokoamme Johku-järjestelmään pohjautuvaan verkkokauppaan Etelä-Suomen kuntien alueella toimivien yritysten tuotteet kattavaksi ja helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi. 

Mukaan pääseminen vaatii Johku-järjestelmän käyttöönoton. Järjestelmän käyttöönottaminen on helppoa ja maksutonta.

Verkkokaupassa tapahtuvasta myynnistä veloitetaan 8% komissio.

Komissiota vastaan sitoudumme kehittämään ja markkinoimaan sivustoa sekä tuomaan matkailuyritysten tuotteet ja palvelut löydetyksi ja ostetuksi entistä tehokkaammin.

Alueellinen yhteistyöverkosto

Teemme läheistä yhteistyötä kunnallisten matkailuorganisaatioiden. Mukana on 12 kuntaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lohja, Vihti, Sipoo, Raasepori, Hanko, Tuusula, Salo ja Kemiönsaari.

Mukaan pääsevät yhteistyössä olevien kuntien alueella toimivat yritykset.

Kotimaisille matkailijoille ja alueen matkailubrändin kivijalaksi

Bookingpoint avautuu kesää vasten suomenkielisenä ja pyrimme heti tavoittamaan mahdollisimman suuren joukon kotimaan matkailutuotteista kiinnostuneita yksittäisiä asiakkaita.

Samanaikaisesti avaamme myös englanninkieliset sivut ja matkailun avautuessa olemme valmiita palvelemaan kansainvälistä asiakaskuntaa ja luomaan Bookinpointista Eteläisen-Suomen matkailupalveluiden pääasiallisen varauskanavan.

Laadukkaiden tuotteiden myyntiin

Sivustolle lisättävien tuotteiden tulee olla ostettavia ja niillä tulee olla saatavuutta.

Tuotekuvausten tulee olla laadukkaita, autamme tarvittaessa materiaalien tuotannossa. Tuotteiden ja palveluiden tulee olla myös laadukkaasti toteutettuja ja niistä pitää olla saatavilla tarvittava määrä tietoa.

Johku - kotimaista teknologiaa 

Johku on yrittäjien kanssa kehitetty moderni myynnin työkalu, jonka avulla palvelut  ja tuotteet on mahdollista saada helposti myyntiin omaksi verkkokaupaksi sekä eri verkostoihin.

Jokaiselle yritykselle muodostuu oma kauppapaikka, joka on yrityksen hallussa. Kauppias voi myydä tuotteita omalla kauppapaikalla ja muiden kauppiaiden myyntikanavissa sopimuksen mukaan.

Jokainen kauppias päättää itsenäisesti tuotteidensa saatavuudesta, hinnoittelusta ja kaikista tuotteeseen liittyvistä ehdoista.

Johku säästää yrittäjän aikaa automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varausten hallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä.

Johkun perustaminen täysin ilmaista ja komissiota maksetaan vain toteutuneesta kaupasta.

Johkussa on valmiit työkalut palveluiden, tapaahtumien, majoitusten sekä fyysisten tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

Natura Viva solmii jokaisen yrityksen kanssa erillisen kirjallisen sopimuksen rekisteröitymisen jälkeen, joka vastaa Bookingpointin toimintaa ja kehitystä...


Customer profile

Bookingpoint avautuu suomenkielisenä ja pyrimme tavoittamaan mahdollisimman suuren joukon kotimaan matkailutuotteista kiinnostuneita yksittäisiä suomalaisia asiakkaita.

 Samanaikaisesti avaamme myös englanninkieliset sivut ja matkailun avautuessa olemme valmiita palvelemaan kansainvälistä asiakaskuntaa.


Terms

  • Sivustolle lisättävien tuotteiden tulee olla ostettavia ja niillä tulee olla saatavuutta. 
  • Tuotekuvausten tulee olla laadukkaita. Tässä autamme tarvittaessa.
  • Tuotteiden ja palveluiden tulee olla laadukkaasti toteutettuja. 

Natura Viva solmii jokaisen yrityksen kanssa erillisen kirjallisen sopimuksen rekisteröitymisen jälkeen. 


Commission: 8%