Siirry sisältöön
South By Cycle

South by Cycle on pyöräilijän aarreaitta. Uuttamaata ja Kymenlaaksoa halkova reitti kätkee varrelleen ainutlaatuisia luontohelmiä, kulttuurihistoriaa ja maalaisromantiikkaa.

South by Cycle on 900 kilometrin mittainen pyöräilyreittien verkosto Etelä-Suomessa, ja sellaisenaan se on eteläsuomalaisen pyöräilyintoilijan pakollinen vierailukohde. Reitti ulottuu Lounais-Suomen päädyssä Hangosta, Suomen eteläisimmästä kaupungista, syvälle Kymeenlaaksoon, Kuusankoskelle.

Luontoa ja kulttuuria Etelä-Suomessa

South By Cyclen varrella kohtaat eteläsuomalaisen luonnon huikeimpia paikkoja, kulttuurihistoriallisesti merkittäviä vierailukohteita sekä tyypillisiä maalaisromanttisia niitty- ja laidunmaisemia. Reittien varrella on paljon palveluita, ravintoloista ja kahviloista pieniin hotelleihin ja retkeilymajoihin, fine diningistä kulttuurikahviloihin.

South By Cycle on pyöräilijän paras reittiverkosto eteläisessä Suomessa. Lähde päiväretkelle tai vaikka koko viikonlopuksi nauttimaan pyöräreiteistä, joita löytyy helpoista hyvinkin haastaviin. Voit hypätä reitille esimerkiksi Pääkaupunkiseudulta, Raaseporin kunnan alueelta, Porvoosta tai Loviisasta. Soratiet saattavat polkijan pitäjästä pitäjään metsien ja sivuteiden kautta – taattua laatuaikaa kaikille pyöräilijöille, nautiskelijoista seikkailijoihin.

 Kotisivut: www.southbycycle.fi

IG: southbycycle

 

Onko yrityksesi South by Cycle-reitin varrella? Lisää tuotteesi Bookingpointiin ja rekisteröidy Bookingpoint-kauppiaaksi tästä.