Siirry sisältöön

Rekisteröidy kauppiaaksi

tai

Hyvä matkailuyrittäjä,

Matkailu- ja vapaa-ajanpalveluiden verkkokauppa Bookingpoint laajenee ja kutsumme yrityksesi mukaan uuteen nopeasti kasvavaan digitaaliseen myyntikanavaan!

Bookingpoint on matkailijoiden, matkailualan yritysten ja omalla alueellaan alan liiketoimintaa tukevien kuntien kaupallinen kohtauspaikka. Toteutuksesta vastaavat luontopalveluiden ja matkailun verkkoliiketoiminnan asiantuntija Natura Viva sekä kotimainen verkkokauppa-alusta Johku.

Jo ensimmäisten toimintakuukausien aikana olemme saaneet mukaan suuren joukon kuntia ja yrityksiä. Olemme keränneet kattavan tuotevalikoiman asiakkaidemme saataville ja Bookingpointin tavoitteena on olla Suomen matkailupalveluiden kattavin ja näkyvin kauppapaikka

Näin Bookingpoint toimii

Kokoamme Johku-järjestelmään pohjautuvaan verkkokauppaan Suomessa toimivien yritysten tuotteet kattavaksi ja helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi. 

Mukaan pääseminen vaatii Johku-järjestelmän helpon ja maksuttoman käyttöönoton.

Verkkokaupassa tapahtuvasta myynnistä veloitamme 8% komission kumppanikuntiemme alueella toimivilta yrityksiltä. Yritysten on mahdollista liittyä Bookingpointiin myös ilman kuntakumppanuutta ja silloin komission määrä on 10 %.

Komissiota vastaan sitoudumme kehittämään ja markkinoimaan sivustoa sekä tuomaan matkailuyritysten tuotteet ja palvelut löydetyksi ja ostetuksi entistä tehokkaammin.

Alueellinen yhteistyöverkosto

Teemme läheistä yhteistyötä kunnallisten matkailuorganisaatioiden kanssa. Mukana tällä hetkellä on 15 kuntaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lohja, Vihti, Sipoo, Raasepori, Hanko, Tuusula, Salo, Kemiönsaari, Hämeenlinna, Janakkala ja Hattula. Tavoitteemme on saada yhteistyöhön useita kuntia ympäri Suomen jo lähiaikoina.

Tervetuloa kansainväliset asiakkaat!

Suomenkielisen sivuston lisäksi tarjolla on myös englanninkielinen versio. Kansainvälinen matkailu vilkastuu koko ajan ja vuonna 2022 Suomi on jälleen yhä useamman ulkomaisen vieraan kohteena. Tulemme huomioimaan kansainvälisen asiakaskunnan englanninkielisellä markkinoinnilla kanavissamme.

Laadukkaiden tuotteiden myyntiin

Sivustolle lisättävien tuotteiden tulee olla ostettavia ja niillä tulee olla saatavuutta.

Tuotekuvausten tulee olla laadukkaita, autamme tarvittaessa materiaalien tuotannossa. Tuotteiden ja palveluiden tulee olla myös laadukkaasti toteutettuja ja niistä pitää olla saatavilla tarvittava määrä tietoa.

Johku - kotimaista teknologiaa 

Johku on yrittäjien kanssa kehitetty moderni myynnin työkalu, jonka avulla palvelut  ja tuotteet on mahdollista saada helposti myyntiin omaksi verkkokaupaksi sekä eri verkostoihin.

Jokaiselle yritykselle muodostuu oma kauppapaikka, joka on yrityksen hallussa. Kauppias voi myydä tuotteita omalla kauppapaikalla ja muiden kauppiaiden myyntikanavissa sopimuksen mukaan.

Jokainen kauppias päättää itsenäisesti tuotteidensa saatavuudesta, hinnoittelusta ja kaikista tuotteeseen liittyvistä ehdoista.

Johku säästää yrittäjän aikaa automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varausten hallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä.

Johkun perustaminen täysin ilmaista ja komissiota maksetaan vain toteutuneesta kaupasta.

Johkussa on valmiit työkalut palveluiden, tapaahtumien, majoitusten sekä fyysisten tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

 

Tule mukaan elvyttämään oman yrityksesi ja koko Suomen matkailualan liiketoimintaa, yhteistyöllä tästä noustaan!

Tervetuloa mukaan Bookingpointiin!


 


 


Asiakasprofiili

Bookingpoint palvelee kaikkia Suomessa seikkailevia suomalaisia ja kansainvälisiä matkailijoita suomen- ja englanninkielisten sivustojensa kautta.


Ehdot

  • Sivustolle lisättävien tuotteiden tulee olla ostettavia ja niillä tulee olla saatavuutta. 
  • Tuotekuvausten tulee olla laadukkaita. Tässä autamme tarvittaessa.
  • Tuotteiden ja palveluiden tulee olla laadukkaasti toteutettuja. 

Natura Viva solmii jokaisen yrityksen kanssa erillisen kirjallisen sopimuksen rekisteröitymisen jälkeen. 


Komissio: 8%