Mökit, huvilat ja eräkämpät

Varaa mökki tai eräkämppä Suomen hienoissa luontokohteissa! Mökkiloma Suomen kauneimmilla paikoilla odottaa yhden klikkauksen päässä.

Mantantupa - metsämökki, pihasauna, 4:lle

Mantantupa sijaitsee erillään muista mökeistä, omassa rauhassaan luonnon keskellä. Pihasaunan löylyt sihahtavat mukavasti, ja iltaa voi jatkaa vaikkapa nuotiopaikalla tulen loimusta nauttien.

Alkaen85,00 €

Huvila Villa Tammikko

Villa Tammikko on loma- ja juhlahuvila Tuusulan Ruotsinkylässä. Ruokailutilaa on 30-40 hengelle ja nukkumapaikkoja on yhdeksän, kolmessa makuuhuoneessa. Pihalla on perinteinen pihasauna,...

Alkaen195,00 €

Myllyjärven mökki

Lähde mökkilomalle Etelä-Suomeen, vuokraa Natura Vivalta mökki Myllyjärven rannalla. Sauna ja oma järvi – mitä muuta voi toivoa?

Alkaen169,00 €

Vuokraa fatbike Vuosaaren Melontakeskukselta

Itä-Helsingin rannikon kauniit ulkoilualueet odottavat sinua. Fatbiken avulla tutustu Uutelan ja Kallahdenniemen upeisiin saaristomaisemiin!

Alkaen39,00 €

Pääsylippu poropuistoon

Liput: 25 € aikuinen ja 10 € lapsi (4-11 v.), 0-3 v. veloituksetta. Sisältää: Jäkälää poroille syötettäväksi sekä nokipannukahvin ja pullan tunnelmallisen kodan nuotiotulilla. Henkilökunta kertoo...

Alkaen25,00 €

Bookingpoint -lahjakortti

Saajan näköinen lahja syntyy kiinnostavista kohteista ja uusista kokemuksista. Bookingpoint-lahjakortista tekee ainutlaatuisen sen monipuolinen tarjonta ja helppous.

0,00 €