Vaellukset ja luontoretket

Varaa paikkasi vaellukselle tai luontoretkelle ja lähde nauttimaan Etelä-Suomen kauniista ja monipuolisesta luonnosta.

Lumikenkäretket

Lumikenkäily on loistava liikuntamuoto! Pääset liikkumaan talvisessa luonnossa paikoissa, joihin et muuten pääsisi. Lumi pyöristää muotoja ja lumikengillä kapuat jyrkkiäkin mäkiä ylös tai alas.

Pyöräretket

Pyöräily on hauskaa ja kuntoa kohottavaa. Hyppää satulaan ja lähde opastetulle pyöräretkelle Etelä-Suomessa – olet hyvässä seurassa ja näet upeita luontokohteita.

Opastetut kävelykierrokset

Lähde oppaan kanssa tutustumaan luonto- ja kulttuurikohteisiin Etelä-Suomessa. Kävelyitä tarjolla monipuolisesti, turistikierroksista kuntopolkuihin.

Melontaretket

Etelä-Suomi tarjoaa loistavat puitteet melontaretkille. Bookingpointin kautta varaat opastettuja melontaretkiä Etelä-Suomessa – lähde mukaan!

Melontakurssit

Melontakurssien kautta lempeille laineille lipumaan – varaa Bookingpointin kautta melontakurssit Etelä-Suomessa aloittelijoiden kursseista erikoiskursseihin.

Kalastusretket

Haluatko kenties kokeilla kalastusta hyvässä porukassa oppaiden kanssa? Vai oletko jo kokeneempi kalastaja ja kaipaat haasteita? Varaa opastettu kalastusretkesi nyt.

Opastetut retket

Lähde opastetulle retkelle, opi uutta ja nauti kulttuurista ja kotiseutuhistoriasta! Saat monipuoliset opastetut retket Bookingpointin kautta.

Ruoka & juoma

Lähde vaikkapa viininmaisteluun tai beer tastingiin keskelle luontoa – hauskaa vapaa-ajan viihdettä. Varaa ruoka- ja juomaelämyksesi Bookingpointin kautta.

Veneretket

Etelä-Suomen saaret kutsuvat luontoseikkailuun. Varaa venematkasi Bookingpointin kautta ja lähde saaristoon.