Siirry sisältöön
1,5h veneajelu Helsingin saaristossa
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Helsinki Cruising Chartersinfo@helsinkicruisingcharters.fi+358503861401Y-tunnus:3176017-6Kauppiaan ehdot

Tervetuloa tutustumaan merelliseen Helsinkiin ammattitaitoisen kipparin opastuksella

Helsinki Cruising Charters vie sinut upealle veneretkelle Helsingin upeaan saaristoon. Lipumme hitaasti mm. Kaivopuiston upean diplomaattialueen editse ja ajamme historiallisen Suomenlinnan läpi. Kierrämme myös Itä-Helsingin saaristoa missä luonto kohtaa upeat ranta-huvilat.

Toki myös asiakkaiden omat toiveet reitin suhteen pyritään ottamaan huomioon.

Asiakkaiden halutessa voimme myös pysähtyä jollakin "autiolla saarella" picnicillä, pulahtaa uimaan suojaisella merenlahdella tai kokeilla vesihiihtoa.

Voimme eri tilauksesta järjestää mukaan eväät tai asiakkaat voivat myös tuoda mukanaan niin omat eväät kuin juomatkin.

Kalusto

Veneenä meillä on hyvin varusteltu moderni vuoden 2023 Daycruiservene. Varusteina veneessä on mm. jääkaappi, vesi-WC, lämmitin ja tarvittaessa koko avotilan saa katettua kuomulla. Veneen tehokas 250hv moottori mahdollistaa sekä nopeat siirtymiset kuin myös ympäristöystävällisen toiminnan.

Turvallisuus

Asiakkaiden viihtyminen ja turvallinen toiminta on meille kaikki kaikessa. Mikäli keliolosuhteet (yli 12 m/s keskituuli, ukkonen tai sumu) voidaan jo tehty varaus perua tai siirtää ilman eri kustannuksia.

Vastuullisuus

Helsinki Cruising Charters toimii vastuullisesti ja tästä todisteena yritykselle on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Tourism Finland merkki ja Green Destinationsin Good Travel Seal sertifikaatti.

Tervetuloa Helsinki by the sea.