Siirry sisältöön

Matkailu- ja vapaa-ajanpalveluiden verkkokauppa Bookingpoint kasvaa - toiminta-alueena on jatkossa koko Suomi.

Toiminta käynnistyi 2021 kesällä 15 eteläsuomalaisen kunnan ja niiden alueilla toimivien matkailuyritysten saumattoman yhteistyön tuloksena. Heti alkuvaiheessa yritykset tulivat runsaslukuisesti mukaan hienoilla ja uniikeilla tuotteillaan, joita on nyt valikoimassa yli 400. 

"Melko pian avaamisen jälkeen aloimme saamaan runsaasti yhteydenottoja yrityksiltä ja kunnilta ympäri Suomen. Keskustelut useiden eri tahojen kanssa viittasivat vahvasti siihen, että tämänkaltaiselle digitaaliselle palvelukonseptille on tarvetta koko maassa. Nyt olemme aloittaneet laajenemisprosessin ja odotamme innolla mielenkiintoisia lisäyksiä Bookingpointin kumppaniverkostoon", Bookingpointin perustaja Ilkka Lariola iloitsee.

Kotimaan matkailu elpyy yhteistyöllä

Pandemian aiheuttamat matkailutulojen menetykset ovat massiivisia kaikkialla maailmassa. Suomen matkailun elpymisessä avainasemassa ovat toimivat yhteistyömallit ja keskittyminen myynnin ja markkinoinnin kautta asiakasvirtojen palauttamiseen normaalitasolle.

Bookingpointin kumppanit hyötyvät yhteistyöstä monin eri tavoin. Kattava valikoima, toimiva digitaalinen myyntikanava, keskitetty markkinointi ja jouheva ostoprosessi houkuttelevat matkailijat tutustumaan kumppanialueiden ja -yritysten tarjontaan. Kunnat ja alueet esitellään houkuttelevina matkakohteina ja sivusto tarjoaa alueille hyvän näkyvyyden kotimaan matkailumarkkinassa.

"Suomi on täynnä upeita luontokohteita ja ainutlaatuisia elämyksiä. Haluamme tarjota kaikenkokoisille kunnille, kaupungeille ja yrityksille mahdollisuuden liittyä edullisesti mukaan suomalaiseen nopeasti kasvavaan matkailupalveluiden myyntikanavaan. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan!", Ilkka Lariola toteaa.

Lue lisää kuntakumppanuudesta: https://bookingpoint.fi/fi_FI/kuntakumppanuus

Lisätietoja:

Bookingpoint
info@bookingpoint.fi
Ilkka Lariola
​​​​​​​0503768855