Siirry sisältöön

Mikkelin seutu

Tervetuloa vierailemaan Mikkelin seudulle!

Mikkelin seutu tarjoaa luontomatkailijoille mahdollisuuden yhdistää kaupungin mukavuudet ja upean luonnon harmonian. Täällä voit nauttia järvimaisemista ja metsien hiljaisuudesta vain kivenheiton päässä Mikkelin kaupungin vilinästä.

Saimaa tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia nauttia suomalaisesta järvimaisemasta. Varaa mökki Saimaan rannasta tai osallistu ohjatuille retkille, jotka esittelevät sinulle Suomen suurimman vesistön luontoa - onnekkaimmat pääsevät näkemään Saimaan norpan!

Tutustu Puumalan ja Juvan alueisiin

Puumala on Saimaan helmessä sijaitseva pieni kunta, joka tarjoaa luontomatkailijoille mahdollisuuden paeta kaupungin kiireitä ja uppoutua luonnonrauhaan. Puumala tunnetaan kauniista saaristosta, loistavista retkeilumahdollisuuksista sekä tietysti Puumalan sillasta!

Bookingpointin kautta voit varata myös majoituksen Juvalla, jossa Saimaan kauneus on myös alati läsnä.

Olitpa sitten vaeltaja, meloja, kalastaja tai yksinkertaisesti luonnon ystävä, näillä seuduilla on tarjottavanaan aktiviteetteja ja elämyksiä kaikenlaisille matkailijoille. Tervetuloa nauttimaan luonnon tarjoamista aarteista Mikkelin seudulla, Juvalla sekä Puumalassa!