Siirry sisältöön

Tervetuloa Puumalaan - Suomen helmi Saimaan rannalla!

Puumala on idyllinen matkakohde Etelä-Savon maakunnassa, joka sijaitsee upean Saimaan rannalla. Tämä pieni ja viehättävä kunta tarjoaa unohtumattomia elämyksiä luonnonystäville ja aktiivisille lomalaisille. Olitpa sitten veneilyn, kalastuksen, patikoinnin tai rentoutumisen ystävä, Puumala tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille matkailijoille.

Saimaan saaristo ja vesistöt ovat ehdottomasti Puumalan suurin valttikortti. Voit tutustua alueeseen lähtemällä seikkailulle lukemattomille saarille ja salmille. Koe saariston kauneus ja rauha, ja nauti virkistävästä uinnista kristallinkirkkaissa vesissä. Kalastajat voivat myös heittää onkensa veteen ja yrittää saada kiinni kuuluisan Saimaan muikun.

Puumala on myös tunnettu rentouttavista loma-asunnoistaan, jotka sijaitsevat usein aivan Saimaan rannalla. Voit vuokrata oman mökin tai huvilan ja nauttia suomalaisesta saunomisesta ja järvimaisemista. Iltahämärässä voit istua laiturilla ja katsella auringon laskua Saimaalle - täydellinen tapa päästä irti arjen stressistä.

Kokonaisuudessaan Puumala tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen loman kotimaassa. Luonnonläheisyys, Saimaan kauneus ja monipuoliset aktiviteetit tekevät siitä houkuttelevan matkakohteen niin perheille kuin pariskunnillekin. Puumalasta löydät aitoa suomalaista tunnelmaa, paikallisia herkkuja ja unohtumattomia maisemia.

Suunnittele seuraava lomasi Puumalaan Bookingpointissa ja koe Saimaan alueen kauneus ja rauha. Olitpa sitten aktiivinen liikkuja tai rentoutumisen ystävä, tämä idyllinen kohde tarjoaa jokaiselle jotakin.

Tervetuloa Puumalaan - Suomen helmeen Saimaan rannalla!