Siirry sisältöön

Suomen Luontokeskus Haltia sijaitsee Nuuksiossa. Vuokraa ulkoiluvälineitä, tutustu näyttelyihin tai käy kahvilla upeassa ympäristössä Pääkaupunkiseudulla.

Suomen luontokeskus Haltia sijaitsee Nuuksion kansallispuiston porteilla keskellä upeaa Pääkaupunkiseudun erämetsää. Haltia palvelee monipuolisesti: tiloissa on kahvila ja ravintola, näyttelyhuoneita ja gallerioita, kokouspaikkoja ja näköalaterasseja. Voit myös vuokrata Bookingpointin kautta ulkoiluvälineitä Haltiasta.

Loistava sijainti ja ulkoilumahdollisuudet Espoossa

Haltia sijaitsee Espoossa Nuuksion kansallispuiston tuntumassa – pääset tänne omalla autolla tai Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen kuljettamana. Haltialta on pääsy Nuuksion alueen vaellusreiteille – yhteensä polkuja ja reittejä on kymmenien kilometrien verran. Lähellä sijaitsee myös Nuuksio Bikerpark, missä voit kokeilla hissi- ja alamäkipyöräilyä. Haltialla voit myös vuokrata ulkoiluvälineitä Pääkaupunkiseudulla – valikoima on kokonaisvaltainen.

Vuokraa kokoustila Suomen luontokeskus Haltialta

Haltia tarjoaa tiloja niin yrityksesi kokouksiin kuin illanviettoihinkin ja vetäytymispäiviin. Vuokraa kokoontumistilat keskellä kauneinta suomalaista luontoa, esimerkiksi koulutus- tai konferenssitarkoituksiin. Ja totta kai kokoontumiseen voidaan yhdistää saunatapahtuma Haltian hienoissa vuokrasaunatiloissa.

Ravintola Haltia kattaa pöydät upeisiin illanviettoihin huikeiden maisemien äärellä, ja kaikkia luontokeskuksella pistäytyjiä palvelee kahvila, jossa tarjolla kuumia ja kylmiä juomia, suolaista ja makeaa sekä retkieväitä. Tule tutustumaan!