Siirry sisältöön

Etelä-Suomi tarjoaa loistavat puitteet melontaretkille. Bookingpointin kautta varaat opastettuja melontaretkiä Etelä-Suomessa – lähde mukaan!

Melonta on oivallinen kesäharrastus – aurinko paistaa, tuulet ovat lempeitä ja Suomenlahden saaristot tarjoavat mainiot puitteet melontaretkille, haluat sitten tehdä lyhyen pyrähdyksen tai pidemmän, yön yli kestävän retken. Turun, Tammisaaren, Helsingin, Porvoon ja Sipoon saaristot sekä Tammisaaren saariston kansallispuisto ja Saaristomeren kansallispuisto tarjoavat loputtomasti reittivaihtoehtoja sekä nähtävää ja koettavaa kaikille melonnan ystäville. 

Suomi on myös tuhansien järvien maa, ja melonaretket järvillä eteläisessä Suomessa ovat mainio tapa tutustua melonnan saloihin merimelontaa helpommissa olosuhteissa. Kiinnostaisiko esimerkiksi opastettu melontaretki Päijänteellä tai Repoveden kansallispuistossa? Meidän kauttamme saat monipuolisesti varattua melontaretket, aloittelijoiden helpoista retkistä kokeneempien melojien monipäiväisiin retkiin.