Siirry sisältöön

Suomenlinna on UNESCO:n maailmanperintöalue, kaupunginosa ja suosittu vierailukohde Helsingin edustalla. Hyppää lauttaan ja lähde ulkoilemaan, varaa museokierros.

Suomenlinna on Helsingin kuuluisimpia turistinähtävyyksiä. Se on myös saariryhmä, linnoitus, kaupunginosa, työpaikka ja koti – täynnä elämää, kulttuuria ja meriluontoa. Suomenlinnaan pääset lautalla ympäri vuoden, ja saarella riittää nähtävää niin helsinkiläisille kuin vierailijoillekin. 

Suomenlinnassa on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja, museovierailuista kävelykierroksiin. Lounasta ja illasta Suomenlinnassa, ihastele myös menneiden aikojen sotilasarkkitehtuuria ja tutustu linnoituksen historiaan.

Aktiviteetteja Suomenlinnassa

Buukkaa jokin monista Suomenlinnan mahdollisista kävelykierroksista Bookingpointin kautta ja lähde nautiskelemaan Helsingin kenties hienommasta turistinähtävyydestä. Suomenlinna toki toimii myös omatoimivaeltajan temmellyskenttänä – linnoituksen rauniot ja käytävät ovat huikean jännittäviä vierailukohteita. Eväitä voi nauttia saaren hiekkarannoilla tai nummilla, ja ostoksia voi tehdä mukavissa pikku puodeissa. Suomenlinnan kesäteatteri vetää näytöksiinsä täysiä katsomoita.