Siirry sisältöön
Talvimelontaa Helsingin saaristossa
[]
129,00 € / 2 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Talvimelontaa Helsingin saaristossa

Opastettu melontaretki talvella esittelee sinulle rauhallisen Itä-Helsingin saariston. Melomme Vuosaaren Melontakeskusken lähialueilla ja tutustumme talviunillla olevaan merimaisemaan. Alueella ei ole muita liikkujia ja ryhmämme saa nauttia hiljaisuudesta ja lumisesta merimaisemasta! Opastettu talvimelonta-retki on turvallinen - ja tunnelmallinen tapa tutustua talviseen Itämereen. Tämä retki sopii kaikille!

Ammattioppaat ja turvalliset varusteet

Natura Vivan ammattiopas huolehtii turvallisuudestanne koko retken ajan. Retken aluksi jokainen osallistuja saa talvimelontaan soveltuvan varustuksen, kuivapuvun, neopreenitossut, neopreenihupun ja lämpimät melontarukkaset. Harjoittelemme rannassa ja vesillä tarpeellisimmat perustaidot ja sen jälkeen lähdemme nauttimaan ulkoilusta ja meriluonnosta. Tauolla lämmitellään kuuman mehun ja pienen välipalan voimin.

Lisätietoja

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus - Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Huom! Jäätilanteen mukaan lähtöpaikka saattaa vaihtua alueen sisällä.

  • Kesto: 2,5 tuntia

  • Ajankohta: Marraskuusta huhtikuun loppuun joka toinen lauantai klo. 10.00-12.30. Varaa sopiva lähtö varauskalenterin avulla! Paikalle on on hyvä tulla 30 minuuttia ennen reken alkua, jotta kuivapuvun pukemiseen jää riittävästi aikaa.

  • Opas: Natura Vivan koulutettu melontaopas

  • Vaativuus: Retki soveltuu kaikille. Saatavilla olevat kuivapuvut XS-XXL

  • Hinta sisältää: Opastus, kajakki varusteineen, kuivapuku, neopreenitossut, melontarukkaset, kuuma mehu ja pieni herkku.

  • Tutustu myös Espoon saaristossa järjestettävään talvimelontaretkeen!