Siirry sisältöön
Huvila Villa Tammikko
Alkaen 195,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Kauppias

Villa Tammikkoinfo@villatammikko.fi+358503667464Y-tunnus:2229702-8Kauppiaan ehdot

Villa Tammikko on loma- ja juhlahuvila Tuusulan Ruotsinkylässä. Ruokailutilaa on 30-40 hengelle ja nukkumapaikkoja on yhdeksän, kolmessa makuuhuoneessa. Pihalla on perinteinen pihasauna, grillikota sekä aitta, jossa voi kesäaikana majoittua. Vuonna 1924 rakennettu hirsitalo tarjoaa idylliset puitteet perhejuhlille tai lomalle isommallakin porukalla. Alakerrassa on keittiö, ruokailutilat, sali sekä yksi makuuhuone. Lisäksi alakerrassa on apukeittiö, wc ja suihku. Ruokailutilasta pääsee suoraan tilavalle terassille.

Astioita on 60 hengelle.

Villa Tammikossa on lähes hehtaarin suuruinen hoidettu puutarhapiha upean Ruotsinkylän Tutkimusmetsän kainalossa. Heti pihalta pääsee kivoille metsäpoluille ja vieressä kulkee myös mobiiliopastettu Seitsemän veljeksen reitti, Helsingistä Hyvinkäälle.

Tammikon Talli on sadan neliön kesäkäyttöinen monitoimitila, jonka voi vuokrata juhliin, tapahtumiin, retkipäivän tukikohdaksi, joogastudioksi tai omaksi klubiksi.

 

Vuokraamme myös sähköpyöriä, joilla on helppo tutustua lähiseudun kohteisiin, kivoihin maalaisreitteihin ja mahtaviin metsäpolkuihin.

Villa Tammikko on pyöräilijäystävällinen kohde. Meillä on Tervetuloa pyöräilijä-tunnus. Villa Tammikko welcomes cyclists.