Siirry sisältöön

Bookingpoint yrittäjälle

Haluatko lisämyyntiä ja uusia asiakkaita? Olisiko mukava jos joku muukin markkinoisi palveluitasi? Haluaisitko tuotteistaa matkapaketteja, mutta matkanjärjestäjäkumppani puuttuu? Kaipaatko tukea ja sparrausta omien tuotteiden kehittämiseen? Oletko kiinnostunut tiedolla johtamisesta, mutta et tiedä miten sitä voisit tehdä käytännössä?

Jos vastasit näihin kohtiin KYLLÄ, niin silloin kokonaan Johku-pohjainen Bookingpoint on sinulle oikea jälleenmyyntikanava!

Tällä hetkellä vuonna 2023 mukana on jo lähes 70 yritystä ja lähes 600 tuotetta. Tervetuloa mukaan maamme kattavimmalle kotimaan matkailupalveluiden myyntialustalle!

Taustatietoa

Bookingpoint Oy on perustettu virallisesti 20.1.2023 ja sen perustajina toimivat Natura Viva Oy ja FlowHouse Oy. Luontopalveluja tarjoava Natura Viva sekä digitaalisen matkailumarkkinoinnin asiantuntijayritys FlowHouse yhdistivät osaamisensa edistääkseen kotimaisen matkailupalvelutarjonnan digitaalista myyntiä. Visiona on rakentaa Suomen paras matkailualan asiantuntijoiden avulla rakennettu pysyvä myyntialusta.

Flowhousen markkinointipalvelut

Bookingpoint -yrityksenä teillä on mahdollisuus ostaa Flowhousen markkinointipalveluita 10% alennuksella.

Tutustu Flowhousen palveluihin!

Liittyminen

Bookingpoint on Johku-pohjainen jälleenmyyntikanava ja Johkua käyttäville yrityksille liittyminen on helppoa! Voit jättää liittymispyynnön Bookingpointin myyntikanavaan oman Johkusi hallinnasta:

  1. Asetukset

  2. Myyntikanava-asetukset

  3. Hae pääsyä Johku-pohjaiseen myyntikanavaan

  4. Bookingpoint -myyntikanavan tunniste: Bookingpoint

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä partners@bookingpoint.fi

Liittyessäsi Bookingpointin myyntikanavaan saat kattavan tuen tuotteistuksen osalta ja pääset mukaan Bookingpointin Johku-Ecosysteemin, jossa voit verkostoitua, oppia ja solmia yritysten välistä yhteistyötä.

Bookingpointin komissio on  8%.

Bookingpoint vuonna 2023

Kesän 2023 aikana Bookingpointin yrityksillä on mahdollisuus ottaa Bislenz- työkalu käyttöön ja kerätä asiakaspalautetta sen avulla. Pääset seuraamaan datan kertymistä reaaliaikaisesti ja syksyllä 2023 pidämme yhteisen tilaisuuden, jossa käymme läpi tiedolla johtamisen perusasioita, tulosten analysointia sekä pohdimme miten voimme tämän avulla kehittää toimintaamme.

Bookingpointin tavoitteena on vuonna 2023 kerätä mahdollisimman paljon asiakasymmärrystä.  Näin rakennamme vahvaa pohjaa tulevaisuudelle ja kehittää toimintaamme asiakaslähtöisesti oikeaan suuntaan.

Bookingpointin tiimillä on aito halua auttaa sekä tehdä yhteistyötä vankalla ammattiylpeydellä.

Liity siis mukaan - Siinä on pointtia!

Ota myös somekanavamme seurantaan !

IG

FB

LinkedIn