Siirry sisältöön

Bookingpoint perustettiin kokoamaan suomalaisia matkailupalveluita yhdelle myyntialustalle.

Suomessa on paljon koettavaa - varaa oma elämyksesi Bookingpointista!

SUOMI MATKAILUALUEENA

Suomi on matkailijan aarrearkku, joka on täynnä upeita luontokohteita, innovatiivisia yrityksiä ja monipuolista palvelutarjontaa. Monet kunnat ovat perustaneet omia matkailuorganisaatioitaan tukeakseen alan liiketoiminnan kehittymistä ja yritysten menestymistä oman kuntansa alueella. Kuntarajat ylittävää yhteistyötä on satunnaisesti saatu menestyksekkäästikin aikaiseksi, mutta kaiken kaikkiaan Suomen matkailukenttä on asiakkaan näkökulmasta pirstaloitunut ja palvelujen löytäminen on useasti asiakkaan omaehtoisen sinnikkään etsinnän tulos.

BOOKINGPOINTIN PERUSTAMINEN

Bookingpoint syntyi tarpeesta yhdistää kunnat ja matkailuyritysten tuotteet samalle myyntialusta asiakkaille helposti löydettäväksi ja varattavaksi kokonaisuudeksi.

BOOKINGPOINT YRITTÄJÄLLE

Johku-järjestelmää varauskanavanaan käyttävälle yritykselle Bookinpointiin liittyminen on helppoa! Voit jättää liittymispyynnön Bookingpointin myyntikanavaan oman Johkusi hallinnasta tai ole yhteydessä partners@bookingpoint.fi

Liittyessäsi Bookingpointin myyntikanavaan saat kattavan tuen tuotteistuksen osalta ja pääset mukaan Bookingpointin Johku-Ecosysteemin, jossa voit verkostoitua, oppia ja solmia yritysten välistä yhteistyötä.

TUE KOTIMAISTA, VARAA BOOKINGPOINTISTA!

Kun teet varauksen Bookingpointista, niin tuet suoraan suomalaisia matkailuyrityksiä etkä kansainvälisiä suurkonserneja.

Buukkaamisen pointtina on lomasta nauttiminen ja samalla kotimaisen työn tukeminen.  

Hyvää lomaa Suomessa!