Siirry sisältöön

Bookingpoint on kuntien ja yritysten saumattoman yhteistyön tulos, joka on perustettu tukemaan alueen matkailutoimialaa ja tarjoamaan asiakkaille järkevä tapa löytää ja varata lomansa kohokohdat yhdestä paikasta.

SUOMI MATKAILUALUEENA

Suomi on matkailijan aarrearkku, joka on täynnä upeita luontokohteita, innovatiivisia yrityksiä ja monipuolista palvelutarjontaa. Monet kunnat ovat perustaneet omia matkailuorganisaatioitaan tukeakseen alan liiketoiminnan kehittymistä ja yritysten menestymistä oman kuntansa alueella. Kuntarajat ylittävää yhteistyötä on satunnaisesti saatu menestyksekkäästikin aikaiseksi, mutta kaiken kaikkiaan Suomen matkailukenttä on asiakkaan näkökulmasta pirstaloitunut ja palvelujen löytäminen on useasti asiakkaan omaehtoisen sinnikkään etsinnän tulos.

Lue lisää kuntakumppanuudesta:https://bookingpoint.fi/fi_FI/kuntakumppanuus

BOOKINGPOINTIN PERUSTAMINEN

Bookingpoint syntyi tarpeesta yhdistää kunnat ja matkailuyritysten tuotteet samalle varausalustalle asiakkaille helposti löydettäväksi ja varattavaksi kokonaisuudeksi. Matkailun pikkuhiljaa käynnistyessä on myös tärkeää varmistaa, että riittävän suuri osa kasvavista kotimaisista ja kansainvälisistä asiakasvirroista suuntautuu Etelä-Suomeen käyttämään alueen palveluja samalla edesauttaen alan elpymistä hankalien aikojen jälkeen.
Etelä-Suomen johtaviin luontomatkailuyrityksiin kuuluva Natura Viva otti vetovastuun hankkeesta keväällä 2021. Natura Vivalle päätös oli luonteva, sillä yritys otti oman digiloikkansa jo vuosia sitten kuuluen tällä saralla alan pioneereihin.

Bookingpoint avautui 7.6.2021 ja mukana on jo lähes 70 yritystä ja 400 tuotetta. Bookingpoint on jo lanseerausvaiheessa maamme kattavin kotimaan matkailupalveluiden varausalusta. 

TUE KOTIMAISTA, VARAA BOOKINGPOINTISTA!

Kun teet varauksen Bookingpointista, niin tuet suoraan suomalaisia matkailuyrityksiä etkä kansainvälisiä suurkonserneja. Bookingpoint on kuntien ja yritysten saumattoman yhteistyön tulos ja sinä asiakkaana pääset hyötymään siitä kattavan tuotevalikoiman ja upeiden lomanviettomahdollisuuksien muodossa. 

Buukkaamisen pointtina on lomasta nauttiminen ja samalla kotimaisen työn tukeminen.  

Hyvää lomaa Suomessa!