Siirry sisältöön

Bookingpoint perustettiin kokoamaan suomalaisia matkailupalveluita yhdelle myyntialustalle.

Suomessa on paljon koettavaa - varaa oma elämyksesi Bookingpointista!

SUOMI MATKAILUALUEENA

Suomi on matkailijan aarrearkku, joka on täynnä upeita luontokohteita, innovatiivisia yrityksiä ja monipuolista palvelutarjontaa. Monet kunnat ovat perustaneet omia matkailuorganisaatioitaan tukeakseen alan liiketoiminnan kehittymistä ja yritysten menestymistä oman kuntansa alueella. Kuntarajat ylittävää yhteistyötä on satunnaisesti saatu menestyksekkäästikin aikaiseksi, mutta kaiken kaikkiaan Suomen matkailukenttä on asiakkaan näkökulmasta pirstaloitunut ja palvelujen löytäminen on useasti asiakkaan omaehtoisen sinnikkään etsinnän tulos.

Lue lisää aluekumppanuudesta:https://bookingpoint.fi/fi_FI/kuntakumppanuus

BOOKINGPOINTIN PERUSTAMINEN

Bookingpoint syntyi tarpeesta yhdistää kunnat ja matkailuyritysten tuotteet samalle myyntialusta asiakkaille helposti löydettäväksi ja varattavaksi kokonaisuudeksi. Matkailun pikkuhiljaa käynnistyessä on myös tärkeää varmistaa, että riittävän suuri osa kasvavista kotimaisista ja kansainvälisistä asiakasvirroista suuntautuu Etelä-Suomeen käyttämään alueen palveluja samalla edesauttaen alan elpymistä hankalien aikojen jälkeen.

Etelä-Suomen johtaviin luontomatkailuyrityksiin kuuluva Natura Viva otti vetovastuun hankkeesta keväällä 2021. Natura Vivalle päätös oli luonteva, sillä yritys otti oman digiloikkansa jo vuosia sitten kuuluen tällä saralla alan pioneereihin.

Bookingpoint Oy perustettiin virallisesti 20.1.2023 ja sen perustajina toimivat Natura Viva Oy ja FlowHouse Oy. Luontopalveluja tarjoava Natura Viva sekä digitaalisen matkailumarkkinoinnin asiantuntijayritys FlowHouse yhdistivät osaamisensa edistääkseen kotimaisen matkailupalvelutarjonnan digitaalista myyntiä.

Suomen paras matkailualan asiantuntijoiden avulla rakennettu pysyvä myyntialusta, jossa asiakaskokemus on huipussaan ja se mahdollistaa jatkuvan myynnin ja kehittämisen mukana oleville yrittäjille.

Bookingpointin tiimillä on aito halua auttaa sekä tehdä yhteistyötä vankalla ammattiylpeydellä.

BOOKINGPOINT YRITTÄJÄLLE

Tällä hetkellä mukana on jo lähes 70 yritystä ja lähes 600 tuotetta. Tervetuloa mukaan maamme kattavimmalle kotimaan matkailupalveluiden myyntialustalle!

Johku-järjestelmää varauskanavanaan käyttävälle yritykselle Bookinpointiin liittyminen on helppoa! Voit jättää liittymispyynnön Bookingpointin myyntikanavaan oman Johkusi hallinnasta tai ole yhteydessä partners@bookingpoint.fi

Liittyessäsi Bookingpointin myyntikanavaan saat kattavan tuen tuotteistuksen osalta ja pääset mukaan Bookingpointin Johku-Ecosysteemin, jossa voit verkostoitua, oppia ja solmia yritysten välistä yhteistyötä.

TUE KOTIMAISTA, VARAA BOOKINGPOINTISTA!

Kun teet varauksen Bookingpointista, niin tuet suoraan suomalaisia matkailuyrityksiä etkä kansainvälisiä suurkonserneja.

Buukkaamisen pointtina on lomasta nauttiminen ja samalla kotimaisen työn tukeminen.  

Hyvää lomaa Suomessa!