Go to content

Hyvä matkailun kunta- tai projektipäättäjä,

Täysin kotimainen matkailu- ja vapaa-ajanpalveluiden verkkokauppa Bookingpoint laajenee koko Suomeen. Kutsumme kaikki kunnat ja matkailuyritykset mukaan uuteen nopeasti kasvavaan digitaaliseen myyntikanavaan!

Bookingpoint on matkailijoiden, matkailualan yritysten ja omalla alueellaan alan liiketoimintaa tukevien kuntien kaupallinen kohtauspaikka. Toteutuksesta vastaava luontopalveluiden ja matkailun verkkoliiketoiminnan asiantuntija Natura Viva. Kauppapaikan teknologian tarjoaa Johku-kaupankäyntijärjestelmä. 

Bookingpoint tavoitteena on olla Suomen kattavin ja näkyvin matkailupalveluiden kauppapaikka. Jo ensimmäisten toimintakuukausien aikana olemme saaneet suuren joukon yhteistyökumppaneita mukaan ja valikoimassa on jo yli 400 tuotetta. 

Me tarjoamme kuntanne tai alueellisen matkailuprojektinne alueella toimiville matkailuyrityksille valmiin ja toimivan digitaalisen myyntikanavan, keskitetyn tehokkaan markkinoinnin ja hyvän näkyvyyden kotimaisessa matkailumarkkinassa. Yhteistyökunnat ja -projektit saavat oman kohdesivunsa, jossa ne esitellään matkakohteena tai alueellisena kokonaisuutena ja samalle sivulle kerätään koko tarjonta kyseisellä alueella. On myös mahdollista tehdä tuoteupotukset kuntien omille matkailusivustoille ja tämä on helppo tapa perustaa oma alueellinen matkailun verkkokauppa, jossa matkanjärjestäjänä ja vastuullisena toimijana toimii Natura Viva Oy.

Suomenkielisen sivuston lisäksi tarjolla on myös englanninkielinen versio. Kansainvälinen matkailu vilkastuu koko ajan ja vuonna 2022 Suomi on jälleen yhä useamman ulkomaisen vieraan kohteena. Tulemme huomioimaan kansainvälisen asiakaskunnan englanninkielisellä markkinoinnilla kanavissamme.

Näin Bookingpoint toimii

Kokoamme Johku-järjestelmään pohjautuvaan myyntikanavaan Suomessa toimivien yritysten tuotteet kattavaksi ja helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi. 

Mukaan pääseminen vaatii Johku-järjestelmän helpon ja maksuttoman käyttöönoton.

Verkkokaupassa tapahtuvasta myynnistä veloitamme yrityksiltä 8% komission.

Komissiota vastaan sitoudumme kehittämään ja markkinoimaan sivustoa sekä tuomaan matkailuyritysten tuotteet ja palvelut löydetyksi ja ostetuksi entistä tehokkaammin.

Johku - kotimaista teknologiaa

Johku on yrittäjien kanssa kehitetty moderni myynnin työkalu, jonka avulla palvelut  ja tuotteet on mahdollista saada helposti myyntiin omaan verkkokauppaan sekä lukuisiin muihin kanaviin.

Jokaiselle yritykselle muodostuu oma kauppapaikka, joka on yrityksen hallussa. Kauppias voi myydä tuotteita omalla kauppapaikalla ja muiden kauppiaiden myyntikanavissa sopimuksen mukaan.

Jokainen kauppias päättää itsenäisesti tuotteidensa saatavuudesta, hinnoittelusta ja kaikista tuotteeseen liittyvistä ehdoista.

Johku säästää yrittäjän aikaa automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varausten hallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä.

Johkun perustaminen täysin ilmaista ja komissiota maksetaan vain toteutuneesta kaupasta. Johkussa on valmiit työkalut palveluiden, tapahtumien, majoitusten sekä fyysisten tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

Alueellinen yhteistyöverkosto

Teemme jo läheistä yhteistyötä useiden kunnallisten matkailuorganisaatioiden kanssa. Mukana  on 15 kuntaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lohja, Vihti, Sipoo, Raasepori, Hanko, Tuusula, Salo, Kemiönsaari, Hämeenlinna, Janakkala ja Hattula. Tavoitteemme on saada yhteistyöhön useita kuntia ympäri Suomen jo lähiaikoina.

Markkinointiyhteistyö

Markkinointiyhteistyö Bookingpointin ja kunnan/projektin välillä sisältää:

  • Oman kohdesivun Bookingpoint-sivustolla

  • Kunnan/projektin yritysten mahdollisuus päästä mukaan edistämään myyntiään

  • Alemman komission 8% kunnan/projektin alueella toimivilla yrityksillä (muuten 10%)

  • Pääsy mukaan markkinointikampanjoihin 

Yhteistyöstä veloitamme kunnilta edullisen vuosimaksun kunnan asukasluvun mukaan seuraavasti:

Projektien osalta teemme aina erillisen tarjouksen, johon vaikuttavat projektin alueellinen ja liiketoiminnallinen laajuus sekä asetetut tavoitteet.

Matkailutulo on koko Suomen talouden kannalta oleellisen tärkeässä roolissa ja ala tarvitsee mahdollisimman nopeaa elpymistä. Yhteistyöllä tästä noustaan.

Tervetuloa mukaan Bookingpointiin!

Kysy lisää kumppanuudesta Bookingpointin kanssa:

Bookingpoint / Natura Viva Oy

partners@bookingpoint.fi
Ilkka Lariola
​​​​​​​0503768855