Siirry sisältöön

Hyvä matkailun kunta- tai projektipäättäjä,

Bookingpoint on matkailupalveluiden jälleenmyyntikanava, josta matkailijat löytävät ja varaavat monipuoliset kotimaiset matkailupalvelut helposti. Kauppapaikan teknologian tarjoaa Johku-kaupankäyntijärjestelmä. 

Me tarjoamme kuntanne tai alueellisen matkailuprojektinne alueella toimiville matkailuyrityksille valmiin ja toimivan digitaalisen myyntikanavan. Yhteistyökunnat ja -projektit saavat oman kohdesivunsa, jossa ne esitellään matkakohteena tai alueellisena kokonaisuutena ja samalle sivulle kerätään koko tarjonta kyseisellä alueella.

Näin Bookingpoint toimii

Kokoamme Johku-järjestelmään pohjautuvaan myyntikanavaan Suomessa toimivien yritysten tuotteet kattavaksi ja helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi. 

Mukaan pääseminen vaatii Johku-järjestelmän helpon ja maksuttoman käyttöönoton.

Verkkokaupassa tapahtuvasta myynnistä veloitamme yrityksiltä 8% komission.

Komissiota vastaan sitoudumme ylläpitämään sivustoa sekä tuomaan matkailuyritysten tuotteet ja palvelut löydetyksi ja ostetuksi entistä tehokkaammin.

Johku - kotimaista teknologiaa

Johku on yrittäjien kanssa kehitetty moderni myynnin työkalu, jonka avulla palvelut ja tuotteet on mahdollista saada helposti myyntiin omaan verkkokauppaan sekä lukuisiin muihin kanaviin.

Jokaiselle yritykselle muodostuu oma kauppapaikka, joka on yrityksen hallussa. Kauppias voi myydä tuotteita omalla kauppapaikalla ja muiden kauppiaiden myyntikanavissa sopimuksen mukaan.

Jokainen kauppias päättää itsenäisesti tuotteidensa saatavuudesta, hinnoittelusta ja kaikista tuotteeseen liittyvistä ehdoista.

Johku säästää yrittäjän aikaa automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varausten hallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä.

Johkun perustaminen täysin ilmaista ja komissiota maksetaan vain toteutuneesta kaupasta. Johkussa on valmiit työkalut palveluiden, tapahtumien, majoitusten sekä fyysisten tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

Markkinointiyhteistyö

Markkinointiyhteistyö Bookingpointin ja kunnan/projektin välillä sisältää:

  • Oman kohdesivun Bookingpoint-sivustolla

  • Kunnan/projektin yritysten mahdollisuus päästä mukaan edistämään myyntiään.

Tervetuloa mukaan Bookingpointiin!

Kysy lisää kumppanuudesta Bookingpointin kanssa:

Bookingpoint

partners@bookingpoint.fi