Siirry sisältöön

Vuokraa kajakki Etelä-Suomessa ja lähde melontaretkelle. Kajakkeja on tarjolla Bookingpointin kautta useassa kohteessa – varaa omasi nyt!

Melonta on oivallinen harrastus niinä vuodenaikoina, kun jäät eivät peitä Etelä-Suomen merialueita. Keväisin ja syksyisin melonta Suomessa on tunnelmallista ja vaativaakin ulkourheilua toisinaan karujenkin luonnonolosuhteiden armoilla. Kesäisin se on parhaimmillaan rentoa lipumista kesäauringon alla, tuulettomilla laineilla. 

Etelä-Suomi on melojan paratiisi: saaristoalueet Turun saaristosta Helsingin saaristoon ja itään päin Sipoon ja Porvoon saaristoon tarjoavat upeat puitteet melontaretkelle, ja reittivaihtoehtoja on käytännössä rajattomasti. Lukuisat saaret tarjoavat mahdollisuuksia melontaa ja patikointia yhdistäviin retkiin sekä lepohetkiin, leiriytymiseen ja yöpymiseen.

Saarilla aistit myös tuulahduksen menneiden aikojen suomalaisesta elämänmenosta. Suomenlahti ja sen saaristot ovat Etelä-Suomen vetonauloja, ja mikä olisikaan parempi tapa tutustua tähän upeaan alueeseen kuin melontaretki. 

Suomi on myös tuhansien järvien maa, ja Etelä-Suomessakin järviä riittää, pienistä metsälammista laajoihin järvialueisiin esimerkiksi läntisellä Uudellamaalla ja Espoossa. Vuokraa kajakki ja lähde rauhalliselle melontaretkelle järvelle.